Amerikanske Shawntez Patterson (27) er ny spiller i Tromsø Storm, som et resultat av en ny samarbeidsavtale med Hermes.

Marius Fiskum

Full klaff i første kamp for vår mann i Tromsø Storm

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Tromsø Storm, som har gjort det mulig for dem å hente en ny amerikaner til laget. Søndag ble han matchvinner da Storm slo Gimle.

– Det var en vanvittig spennende kamp. Med under to sekunder igjen var stillingen 72-72. Vår mann puttet da en trepoenger, og avgjorde kampen. Bedre kan det ikke bli, sier en begeistret kommunikasjonssjef i Hermes, Signor Antonsen.

Ettårig avtale skal styrke laget

Tromsø Storm og Hermes inviterte til pressekonferanse om bord på Hermes like før helga. Her ble Hermes presentert som en av Tromsø Storms nye hovedsponsorer. Sammen med Bedriftsystemer og Roald Madsen har vi gjort det mulig for Storm å hente amerikanske Shawntez Patterson (27) til klubben. Den 201 centimeter høye amerikaneren hilste på pressen under seansen fredag, sammen med Storm-trener Kenneth Webb og styremedlem Ørjan Sandvik Hansen.

– Dette er første gang jeg har en pressekonferanse på en fiskebåt, men jeg er veldig glad og takknemlig for å være her, og at de ville hjelpe oss med å bli sponsor for klubben, sier Webb til Nordlys.

Også styremedlem i Tromsø Storm, Ørjan Sandvik Hansen, er takknemlig for at avtalen som har gjort det mulig å styrke laget.

–  Vi er utrolig glad for å få Hermes på laget. De er et rederi, vi en basketballklubb, men vi har mange sammenfallende ting. Alle i Nord-Norge er knyttet opp mot vær og vind. Vi er Tromsø Storm, uvær fra nord og prøver å være uvær på banen. Hermes opplever ofte uvær til sjøen, og det er en bedrift, som er spenstig, går nye veier og fremstår som kreativ, som vi gjør som klubb, sier han.

Ønsker å hjelpe Storm over kneika

Shawntez Patterson fra Tromsø Storm.
Shawntez Patterson ble matchvinner i sin første kamp for Tromsø Storm. Foto: Daniel Lilleeng.

På spørsmål fra Nordlys om hvorfor Hermes valgte å inngå det som i utgangspunktet er en ettårig avtale med Tromsø Storm, svarer Jan Arne Lerbukt fra Hermes:

– Vi har levd lenge i nord, der marginene er små for at man lykkes eller mislykkes. Jeg har vokst opp i et bygdesamfunn der hele bygda trådte til hvis noe ikke gikk som det skulle. Vi vet hvor lite som skal til for at du kan bikke gal veien. Derfor har vi gått inn som sponsor for Tromsø Storm, for å hjelpe dem over kneika.

Nå gleder vi oss maksimalt til stor underholdning i tida framover. Starten ble i alle fall helt topp, med seier mot Gimle fra Bergen allerede i første kamp med Patterson på banen. Go Storm!