Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Hermes samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Hermes, gjennom daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Denne erklæringen gjelder vår nettstedsadresse: https://www.hermesas.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Hermes samler kun inn personopplysninger som du frivillig legger igjen og som har en funksjon som for eksempel gjør at vi kan komme i kontakt med deg. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende deg svar på eks. en søknad på en stilling hos oss, og/eller for å kunne kontakte deg angående ditt pågående kundeforhold. Opplysninger oppgitt til oss behandles fortrolig, og vi videreformidler ikke informasjonen til tredjepart. Vi er lovpålagt i henhold til norsk lovgivning å oppbevare regnskapsmessige opplysninger, herunder utsendte ordrebekreftelser, faktura og kreditnota, etc.

Kontaktskjemaer

På siden https://www.hermesas.no/kontakt/sok-jobb/ har vi et kontaktskjema som du som ønsker å søke jobb hos Hermes kan bruke. Her kreves det at du legger igjen en del personopplysninger for at vi skal kunne vurdere deg som jobbsøker og kunne ta kontakt med deg i ettertid. Din CV og søknad vil bli lagret i vår database over kandidater i 6 måneder. Etter dette blir din CV og søknad slettet. Du kan når som helst ta kontakt med oss også før det har gått 6 måneder og få slettet disse opplysningene. Vi garanterer at personlig informasjon ikke vil bli brukt i annen sammenheng, eller av andre selskap, og kun som grunnlag for rekruttering for Hermes.

Informasjonskapsler i nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Trafikkanalyse

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Hermes anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke denne brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin). Disse gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Om du bruker vårt kontaktskjema for å søke jobb hos Hermes vil din CV og søknad vil bli lagret i vår database over kandidater i 6 måneder. Etter dette blir din CV og søknad slettet. Du kan når som helst ta kontakt med oss også før det har gått 6 måneder og få slettet disse opplysningene. Vi garanterer at personlig informasjon ikke vil bli brukt i annen sammenheng, eller av andre selskap, og kun som grunnlag for rekruttering for Hermes.

Tilleggsinformasjon

Om du ønsker ytterligere informasjon om hvordan vi ivaretar personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på vår e-post adresse: post@hermesas.no